Γιατί χρειάζομαι κατασκευή ιστοσελίδας;

Η ιστοσελίδα αποτελεί την online βιτρίνα σας και σας βοηθάει να σας βρίσκουν νέοι πελάτες. Δείχνετε ποιοι είστε, τι κάνετε, γιατί ξεχωρίζετε, πως δουλεύετε. Εφόσον τη στήσετε σωστά, θα εμφανίζεστε από τους πρώτους στη Google και θα έχετε συνεχώς νέους επισκέπτες άρα και κέρδη!

Από την πείρα μας, έχουμε δει “μικρούς” πελάτες μας, να ξεπερνούν “μεγάλους” ανταγωνιστές τους (εταιρίες με σαφώς μεγαλύτερο budget) επειδή έκαναν την κατασκευή ιστοσελίδας τους με πιο επαγγελματικό τρόπο. (H Google εξάλλου δεν κοιτάει τα οικονομικά σας στοιχεία για να αποφασίσει αν θα σας βγάλει πρώτους!). Δες δείγματα.

Στις μέρες μας 9/10 ανθρώπους αναζητεί στο  ίντερνετ πριν αγοράσει κάτι. Για το λόγο αυτό όλο και περισσότερες επιχειρήσεις φροντίζουν σοβαρά την παρουσία τους στο ίντερνετ.

Όσο πιο ενημερωμένη, εύχρηστη & γρήγορη είναι μια ιστοσελίδα τόσο πιο πιθανό είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη και να τον πείσει να αγοράσει από εσάς.

Στη Gweb αναλαμβάνουμε να σας στήσουμε με επαγγελματικό τρόπο την ιστοσελίδα σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για την κατασκευή, τη γραφιστική επιμέλεια, την προώθηση και τη διαφήμιση της ιστοσελίδας σας!

Γιατί εμάς;!!

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

Δείτε μερικά από τα έργα κατασκευής ιστοσελίδας που υλοποιήσαμε αποκλειστικά σε Wordrpess.

Κατασκευή Ιστοσελίδας εταιρίας ταξί στη Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop σε εταιρία κοσμημάτων στη Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop σε εταιρία με Αναλώσιμα στη Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Εshop σε Εκδοτικό οίκο στη Θεσσαλονίκη.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Συνάντηση γνωριμίας

Πραγματοποιούμε μία συνάντηση γνωριμίας. Συζητάμε, ακούμε τις απαιτήσεις σας & λύνουμε τυχόν απορίες σας. (Για το νομό Θεσσαλονίκης οι συναντήσεις είναι από κοντά αλλιώς online).

Οικονομική Προσφορά

Σας στέλνουμε μια οικονομική προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας ή όποιας άλλης υπηρεσίας επιθυμείτε.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Μόλις μας στείλετε το σχετικό με το αντικείμενό σας υλικό (φωτογραφίες, κείμενο) αναλαμβάνουμε να το ανεβάσουμε και να σας δείξουμε τα πρώτα δείγματα της νέας ιστοσελίδας σας.

Βελτιώσεις - Αλλαγές

Μας προτείνετε τυχόν αλλαγές ή βελτιώσεις που επιθυμείτε.

Ολοκλήρωση Ιστοσελίδας

Ολοκληρώνουμε το αρχικό στήσιμο της ιστοσελίδας. Σας δίνουμε πρόσβαση και σας εκπαιδεύουμε πώς να ενημερώνετε εύκολα την ιστοσελίδα σας.

Υποστήριξη

Για κάθε απορία σας είμαστε δίπλα σας! Το έμπειρο προσωπικό μας θα αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία σας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑΣ